Groepsprogramma
Leef je roeping (pilot)

Wil je vanuit je roeping gaan leven, om meer vervulling te ervaren in je werk?

Ik help jou - als hooggevoelige, intuïtieve vrouw die de nodige wonden heeft opgedaan in haar leven - terug te komen bij je authenticiteit en te ontdekken waarvoor jíj hier op aarde bent

Hoe zou het voor je zijn om elke dag op te staan met een vakantiegevoel, omdat je mag werken vanuit jouw supertalent?

Op dit moment heb je het op papier heus niet zo slecht voor elkaar. Je hebt datgene waar je altijd naartoe hebt gewerkt: een huis, een prima baan, dito salaris, je maakt zo nu en dan mooie tripjes, doet leuke dingen, hebt misschien wel een relatie en kinderen. 

En toch.. knaagt er wat.

Het voelt alsof je dankbaar moet zijn dat je alles goed voor elkaar hebt. Maar als je écht eerlijk bent.. voel je je een beetje leeg. 

Je mist iets wezenlijks. Het voelt alsof je niet alles uit jezelf en je leven haalt. 

Het is alsof je in dat liedje van Doe Maar bent beland:

Is dit alles?

Als je jezelf écht toestaat vrij te dromen, dan verlang je naar..

 • Je potentie en unieke blueprint benutten;
 • Authentiek jezelf zijn – waar en bij wie je ook bent;
 • Werk hebben waarin je gewaardeerd wordt om wie jij in de kern bent;
 • Iets werkelijk zinvols toevoegen aan de wereld;
 • Meer vervulling en voldoening halen uit je werk;
 • Een agenda vol dingen die jou energie en inspiratie geven (of juist een lekker lege agenda die jou alle ruimte biedt om te creëren wat jij wilt);
 • Rustig kunnen sterven in de wetenschap dat je voluit hebt gelééfd en hier je eigen unieke levenswerk achterlaat

Je wilt gewoon lekker gaan doen waarvoor jij bestemd bent.

En als je dan leert leven vanuit je roeping, dan worden je lichaam en geest je nieuwste vakantiebestemming. Waar jij bent, daar is het feestje. En precies dat is wat de wereld nodig heeft van jou.

Win-win, baby!

“Your real job in life is to figure out what it is you are called to do”

– Oprah Winfrey

Wat als je zo doorgaat?

Tuurlijk. Je kunt gewoon doorgaan zoals je nu leeft. Je gaat er niet van dood (je wordt hoogstens ziek, raakt burn-out of krijgt een midlife crisis ;)). 

Mocht het zo ver nog niet zijn, dan is de kans alsnog heel groot dat je steeds meer vast komt te zitten en tegen doodlopende eindes aanloopt. In je relatie, werk, vriendschappen.

Het leven zal voelen alsof je tegen de stroom in vaart: zwaar, stroperig, vermoeiend, leeg. Je zoekt verlichting en vervulling, maar kunt dat niet meer volledig vinden in vakanties, uitjes en in leuke weekenden.

Wat je voelt is niet iets wat ‘vanzelf’ wel voorbij gaat. Het vraagt terecht om jouw aandacht. En het zal steeds harder op je deur kloppen, totdat je eens open durft te doen (sorry, I’m just telling you like it is).

0
Aantal podcasts beluisterd
0
1:1-klanten

Mijn verhaal

Ik liep zelf helemaal vast op mijn 25e. Pasgetrouwd met mijn jeugdliefde, had ik alles wat mijn hartje tot dan toe begeerde: een koophuis, auto voor de deur, goede eerste baan, prima salaris, leuke vrienden.

Dit viel allemaal in duigen toen ik een half jaar na onze bruiloft onverwacht, van de een op andere dag, head over heels verliefd werd op een ander. Een flamboyante muzikant, nog wel. Iets wat me op mijn grondvesten schudde.

Na 1,5 jaar twijfelen durfde ik uit mijn relatie te stappen en voor het eerst in mijn leven mijn gevoel en intuïtie te volgen. Dit voelde voor mij als tweede kans om het leven nogmaals te gaan ervaren – maar dan met mijn hart volledig open, neus in de wind, remmen los.

Dit pad leidde me uiteindelijk naar mijn roeping: dat wat ik hier heb te doen. I feel more alive than ever. En dat gevoel gun ik jou ook. Bovendien geloof ik dat de wereld een stukje mooier wordt als ook jij jouw authenticiteit omarmt en gaat doen waarvoor je hier gekomen bent.

Wat haal je uit dit groepsprogramma?

Business plan | Aan het einde van dit traject heb je een business plan op 1 A4’tje dat in lijn ligt met jouw missie/passie. Je ziet concreet voor je hoe je van jouw roeping je werk kunt maken en welke stappen je daarin te zetten hebt. 

• Blueprint helder | Je hebt helder hoe jouw unieke blueprint eruitziet: wat zijn jouw super skills, met welke persoonlijke missie ben je geboren? Je weet ook hoe je die blueprint voor je kunt laten werken. Je kent jezelf vele malen beter en hebt jezelf, je omgeving en wat je hier te doen hebt veel meer lief.

• Innerlijke vrijheid | Je voelt je innerlijk vrijer om op een hele authentieke, eigen manier jouw missie in de wereld te zetten. Je hebt oude blokkades opgeruimd en voelt je hierin lichter.

• Varen op je eigen kompas | Je durft te varen op je innerlijke kompas: je intuïtie en emotionele systeem. Je gaat ook vanuit die plek van overgave, zelfliefde, vertrouwen, inspiratie en joy ondernemen

• Leven in ‘alignment’ | Je leven is veel meer in lijn gekomen zoals het voor jou klopt: qua werk, relaties, zelfzorg, etc. Je leven verbetert op al die vlakken.

• Bekrachtigend netwerk | Je hebt een netwerk om je heen verzameld van gelijkgestemde mensen die jou groot zien, in je potentie. Je hebt waardevolle nieuwe connecties opgedaan

Het programma

Dit is hoe het pilot-groepsprogramma Leef je roeping eruitziet:

 • Duur: 6 maanden
 • Live dag #1: de kick-off
 • 7 online sessies van 2 uren
 • Live dag #2: opstellingsdag

We starten op zaterdag 25 november met de kick-off, in Leeuwarden.

De investering

Als je waarde van dit traject om zou rekenen naar wat het je (in potentie) financieel oplevert, dan kan het rendement ook financieel heel hoog zijn. Je zou ermee een scheiding of ziekteverlof mee kunnen besparen, bijvoorbeeld. En een winstgevende onderneming kunnen starten, wat alleen nog maar gaat groeien. Zo kan het traject je uiteindelijk tienduizenden euro’s opleveren – naast alle persoonlijke groei die je eruit haalt.

Maar omdat dit de eerste keer is dat ik dit groepsprogramma draai, vraag ik geen (tien)duizenden euro’s, maar 1500 euro (incl. btw).

Peanuts, I know (dit programma komt dan ook niet meer voor deze prijs terug, you lucky bird ;))

F.A.Q.

Als je excited wordt van het idee om (misschien wel eindelijk) te gaan doen wat jij het állerliefste wilt doen in je leven. En als je een match met mij voelt. Schrik niet terug als je ook weerstand voelt – bij dit soort diepe verlangens komen ook diepe angsten omhoog, dat is normaal. It’s all part of the journey, je weerstand, angsten, emoties mogen gewoon mee. Samen gaan we ook daar (juist) heel liefdevol voor zorgen 🙂

Je moet sowieso niks. 😉  Maar als je zelf voelt dat jouw verlangen steeds urgenter begint te worden en je excitement voelt om lekker helemaal jezelf te worden en te kiezen voor werk ‘that fits you like a glove’, dan klinkt dat wel als de juiste tijd voor jou om hiermee aan de slag te gaan. 

Houd rekening met gemiddeld 1 uur tot 3 uren per week. In de weken waarin we een groepssessie hebben, ben je wat meer tijd kwijt (rond de 3 uren). In de weken daaromheen hoef je niet veel meer dan een half uur of uur gefocust bezig te zijn. Los van de tijdsbesteding is het vooral ook een bewustwordingsproces waar je in zit, wat op de achtergrond blijft doorlopen. Maar dit gaat automatisch, daar hoef je geen timer naast te hangen. 😉

Dat snap ik; angst voor verandering is hartstikke menselijk. Ook die angst mag er helemaal zijn. Mijn uitgangspunt is: alles mag op jouw tempo, vanuit jouw eigen interne beweging en vanuit jouw eigen verlangens. Stap voor stap, zodat het proces ook vooral heel licht, behapbaar en leuk gaat zijn! 

Nee hoor, dat hoeft helemaal niet. Mijn intentie is om jou helderheid te geven over wat jij het állerliefste wilt qua werk. Dat kan ook een andere baan of freelancen zijn. Misschien wil je ook wel je bestaande baan houden en die omvormen naar hoe die nu het allerbeste bij jou past. Als je ontdekt dat je liever ontslag neemt en op wereldreis gaat, fulltime bij je gezin wil zijn of wilt mantelzorgen – ook allemaal goed. Het gaat erom dat jij gaat doen wat je het állerliefste doet en waar je hart van gaat overstromen. De vorm is niet van belang.

Ja, we kunnen dit ook individueel doen. We realiseren jouw verlangens dan in een 1:1-traject, waarmee ik je individueel maatwerk bied. Trekt die vorm je meer? Dan kun je hier een afstemgesprek inplannen. Uit dit gesprek haal je sowieso drie nieuwe inzichten die je verder gaan helpen – of je nu besluit in te stappen of niet.

Ik houd tijdens dit programma ieders progressie nauwlettend in de gaten. Mocht jouw progressie gaan achterlopen, dan zal ik extra zeilen bijzetten om je toch tot dit resultaat te laten komen. Kom je desondanks nog niet tot voldoende helderheid? Dan gaan we samen kijken wat jij vanaf het punt waar je na een half jaar staat nodig hebt, om alsnog bij je roeping uit te komen. Het is en blijft mensenwerk, ik kan je niks beloven, maar ik heb wel veel vertrouwen in mijn methode en visie én op het leven, dat het jou precies datgene brengt wat jij nu nodig hebt.

Als het voor jou financieel haalbaarder voelt om de investering in termijnen te betalen, dan kan dat. Dat kan in 3 termijnen van 500 euro of in 6 termijnen van 250 euro (incl. btw).